,

Rida för Sofia

På måndagkvällar finns stående tider för grupplektioner som riktar sig till dig med ridvana. Lektionerna mixas individuellt med feedback och traditionella övningar. Vid bokning fyller du i önskad häst. Förtur att välja häst ges till mina återkommande elever. Många har sin egna häst.

Att rida lektion i grupp regelbundet är ett oerhört viktigt komplement till enstaka kurser och privatlektioner som vi islandshästryttare har en "gammal tradition" att göra. Alltfler väljer att rida oftare vilket ger en mer stabil och hållbar utveckling av ekipaget. Det betyder inte att man ska välja bort att gå kurser, nästan alla mina elever rider också för andra instruktörer titt som tätt vilket är det allra bästa av världar.

Skillnaden på dessa lektioner jämfört med ridskola är att det inte garanteras tider varje vecka, men nästan. Det är aningen lite dyrare trots att man tar in och ut sin häst själv. Det passar "bara" vuxna ridvana. Trots att alla är olika har alla elever på dessa lektioner en sak gemensamt, viljan att utveckla sig oavsett ambition. 

Boka gör du enkelt utan krångliga inlogg här nedan. Varmt välkomna!