Tillbaka på jobbet

05.03.2021

Jag är äntligen tillbaka på mitt jobb efter en längre tids mammaledighet. Även om jag synts till i stallet så har jag mestadels jobbat med den dagliga skötseln och inte så mycket i den operativa verksamheten.

Jag känner mig så glad och inspirerad att äntligen vara tillbaka. I början av 2021 påbörjade jag en utbildning till hästterapeut. Där ingår att lära sig hästmassage, laser och mycket mer. Vi lär oss hur vi ska se och hitta snedheter, spänningar och svagheter hos hästarna och mitt stora intresse ligger i att kunna använda detta tillsammans med mina kunskaper som ridlärare och tränare. Det är så spännande! Just nu är jag ganska så mycket nybörjare och övar mest på hästarna i stallet. Ett helt nytt sätt att se på hästar!

Turridningen är i full gång, självklart är den COVID anpassad. Kika gärna in under ridverksamhet för att läsa mer om några nya härliga ridupplevelser som går att boka.

Våra knatte och mini läger har blivit super poppis. Jag har länge tyckt att 4 åringar är lite väl små för att få komma till oss och rida, men nu har vi hittat ett fantastiskt sätt att erbjuda barnen ridning och hästpyssel.

Vi hörs snart igen!

Hälsningar Sofia