Ny verksamhet i "gammal regi"

02.09.2018

Jag som uppdaterar denna nyhetssida heter Sofia och har haft detta fantastiska hästyrke sedan 2005. Många år jobbade jag mest på egen hand i verksamheten men allteftersom den växt, krympt, växt en aning igen och formats om ser jag oss mer som ett team, eller en familj, där vi alla får göra just det vi är bra på och brinner för.  

Jag kallar detta mitt lilla livsverk som i allra högsta grad är ett familjeföretag som involverar vår numera stora underbar familj. Därför får ni följa i huvudsak verksamheten men också en del om vår familj här framöver. 

Jag vill att det ska märkas när ni kommer till oss att vi är lite familjära samtidigt som vi förmedlar enormt stor kunskap genom all gedigen erfarenhet vi alla besitter. Något som kanske tycks lite ovanligt är att de allra flesta av oss (alla utom mig) har "vanliga" arbeten och engagerar sig i verksamheten på sin fritid. Det säger mycket om man spenderar sin fritid till att sprida kunskap och upplevelser till så många människor. Och jag hoppas verkligen att ni kommer att märka av detta när ni kommer till oss.

Turridningen har under ett års tid arrenderats ut till annan aktör men är sedan augusti tillbaka i vår egen regi. Vi har förnyat och format om turerna och ni kan såklart läsa mer om detta på tursidan. 

Ridskolan startade förra veckan och det finns någon ströplats kvar. Kontakta oss så snart som möjligt så hjälper vi er att hitta en grupp. Vi fick en liten bebis några veckor innan planerat men har nu jobbat oss ikapp med att svara på mail och telefon. Ingen ska behöva ha överseende med ett uteblivet svar från oss, och det är inte alltid det enklaste att rodda tre små barn på 1 år, 2 år och en nyfödd men jag lovar, vi gör vårt allra allra bästa och har tagit oss i kragen och följer ni våra "nya" kontaktuppgifter här på hemsidans olika sidor ska ingen märka av svårigheter att nå oss.