Vi byter namn

13.02.2019

Äntligen har jag fått mitt nya namn godkänt av Bolagsverket. Företaget heter numera Anna Sophia Islandshästar. Mer om det kommer. Men en liten hint...vi kommer att ha en liten nyinvigning under våren. Det ska bli så kul!!

Jag har legat så sjuk senaste veckan och använt mina små krafter till barnen, och det absolut mest nödvändiga i jobbet. Vissa stunder har jag bitit ihop, tagit mig ut till stallet men fått vända efter bara lite jobb, det är inte lätt att köra på som vanligt med 40 graders feber. Halsfluss och njurbäckeninflammation på samma gång. För ungefär 1,5 år sedan höll jag nästan på att förlora livet i blodförgiftning i samband med en njurbäckeninflammation och vill inte tänka på hur det kunde gått. I torsdags började jag känna mig dålig och trodde jag fått en kraftig förkylning som resten av familjen haft. När jag morgon efter morgon vaknade med sådan smärta och hög feber men samtidigt ont i halsen höll jag ut, men tillslut gick det inte längre och jag kände mig rädd för att det skulle bli som sist. Tänk vad glada vi ska vara över vår sjukvård! Personalen på sjukhuset som hjälpte mig var fantastiska och jag är så innerligt tacksam. Två penicillinsorter tar lite kål på mig men snart är jag tillbaka i stallet igen. Idag var jag ute och promenerade en stund med två av mina små kottar,  lilla Alvar 5 månader och Philip snart tre år (som har öroninflammation), det var gudomligt att komma ut.

Mail och sms är dock besvarade men har jag missat något, påminn mig. Jag jobbar hårt för att förbättra kundservicen med att framförallt svara snabbt på frågor och funderingar. Jag hoppas det märks :) Idag har vi också efter många om och men fått bort de sista fakturorna från horsemanager som skickar påminnelse efter påminnelse trots att det är fel. Ni som drabbats, vi är så ledsna att vi inte kunnat gjort detta bättre. Kreditfakturor skickade! Nu lämnar vi det krångliga horsemanager bakom oss och ägnar oss åt hippocrates som är betydligt mer användarvänligt. Vi har valt att avvakta med att släppa fakturor för vårterminen för att hinna komma igång med Hippocrates. Vi har dessutom tagit bort avgifter för delbetalning. Logga gärna in och kika på vår lilla nyhetsuppdatering om friskvårdsintyg. 

Vad tyckte ni om mitt inlägg om ridtips? Jag har en fortsättning på gång till lydnadsdelen. Tipsa gärna via formuläret nedan om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om. 

Varma hälsningar 

Sofia