,

Inackodering 

Att välja plats att inackordera sin häst på är ett viktigt val för att både du och Din häst ska trivas. Läs gärna mitt blogginlägg om hur det är att ha häst hos oss. 

Hästhållningen hos oss bygger på ett intresse i att rida, träna och vara delaktig i hästhållningen. Därför erbjuder vi inte unghästflock. Vi erbjuder däremot både boxplats och lösdriftsplats till ridhästar. Vi har inte fler än sex hästar i varje flock, oftast är dom färre. Ston för sig, valacker för sig och hingstarna är placerade närmast stallet. Vissa har sina hästar i egna hagar. Vi har thermobars. Sommartid betar dom allra flesta hästar. 

Har du en tävlingshäst som du vill hålla i topp skick på alla sätt och vis har vi bra möjligheter till toppklassig hästhållning. Vi hyr som regel ut platser som kallhyra, det går att köpa till vissa tjänster som utsläpp. Men mockning, fylla höpåsar, insläpp och vatten ansvarar man för själv. Det kan låta som att det blir ett himla jobb men ryttare som satsar högt brukar oftast vilja ta ett stort ansvar i hästhållningen. Och en fritisryttare kan istället välja att ha sin häst ute vilket gör det lite mer "bekvämt" att ha häst. Läs gärna mitt blogginlägg om hur det är att ha häst på Mackmyra. 

Prislista