,

Inackodering 

Att välja plats att inackordera sin häst på är ett viktigt val för att både du och Din häst ska trivas. Läs gärna mitt blogginlägg om hur det är att ha häst hos oss. 

Hästhållningen hos oss bygger på ett intresse i att rida, träna och vara delaktig i hästhållningen. Därför erbjuder vi inte unghästflock Vi erbjuder däremot både boxplats och lösdriftsplats till ridhästar. Vi har inte fler än sex hästar i varje flock, oftast är dom färre. Ston för sig, valacker för sig och hingstarna är placerade närmast stallet. Vissa har sina hästar i egna hagar. Vi har thermobars. Sommartid betar dom allra flesta hästar. 

Har du en tävlingshäst som du vill hålla i topp skick på alla sätt och vis har vi bra möjligheter till toppklassig hästhållning. Vi hyr som regel ut platser som kallhyra, det går att köpa till vissa tjänster som utsläpp. Men mockning, fylla höpåsar, insläpp och vatten ansvarar man för själv. Det kan låta som att det blir ett himla jobb men ryttare som satsar högt brukar oftast vilja ta ett stort ansvar i hästhållningen. Och en fritisryttare kan istället välja att ha sin häst ute vilket gör det lite mer "bekvämt" att ha häst.

Prislista

Kallhyra boxplats

Kvällsfodringar inomhus årets alla dagar ingår. I övrigt utan någon som helst service men med tillgång till egen hage och egen boxplats. 

1000 kr

Lösdrift

Morgonfodringar årets alla dagar samt helgfodringar. Thermobar vintertid och vattenpåfyllning i hagen året om ingår. Alla fodringar förbereds av hästägarna. Rullande veckoschema för kvällsfodringar, ca en kväll per vecka. Strö i ligghall ingår men inte halm.

Tillkommer gör grovfoder, ev kraftfoder, strö vid lån av box, ev halm alt lunchgrind.

1200 kr

Lösdrift och egen boxplats

Egen boxplats inkl kvällsfodringar årets alla dagar, i övrigt precis lika som lösdrift. (se ovan)

1400 kr

Extra tjänster

Såsom utsläpp, spånpelletssäckar, enstaka mockningar, fylla höpåsar etc. För exakta priser kontakta oss.

fr. 20 kr