Ridskola

Ridskolan ht- 2021

En liten ridskola med stor kunskap. Till oss är alla lika välkomna, ung som gammal, nybörjare som van. Vi har trevliga och stabila hästar som är minst lika erfarna som oss. God hästhållning, en trygg miljö med stor individuell utvecklingsmöjlighet i små grupper gör oss unika och är våra ledord. Vi tror att miljö, bemötande och goda förebilder ger den bästa möjligheten för ett livslångt intresse.

Hästskötarkurs 60 min

Vänder sig till barn från 4 år och uppåt som vill lära sig att rida. Vi lär oss förutom att borsta, sadla och tränsa också hur man umgås med hästen i stallet, säkerhet, vad hästen äter, hur den fungerar samt vilken utrustning vi och hästen behöver. Vi rider sista gången. Kursen är en förberedande kurs för nästa steg som är en kombinerad kurs.

Vi ger barnen både kunskap och något att se fram emot varje vecka. Våra ledare är kända för att vara mycket omtyckta pedagoger. 

Knatteridskola - NYHET

Knatteridskolan vänder sig till barn från 4 år. En förälder behöver finnas tillhands och vara behjälplig för sitt barn. Du som förälder behöver INGA som helst förkunskaper eller hästvana. 

Ridkurs 50 min 

Våra ridkurser pågår i 50 min och förutsätter att man är i stallet en stund innan utsatt lektionstid för att göra iordning sin häst inför ridning. Våra instruktörer finns naturligtvis tillgängliga vid behov av hjälp inför din lektion. Vi har grupper för både barn, ungdomar och vuxna. Olika nivåer för nybörjare, medel och vana. I lektionstiden ingår lite tid till teori.

Höstterminen 2021

    Terminen startar prel när skolorna börjar och pågår under hela hösten. Vi har grupper från knatte till ridvana vuxna. Undervisningen sker i grupper om 5 elever med individuell inriktning. Hos oss får du lära dig allt från grunden. 

    Hästarna är välutbildade, mycket stabila och pålitliga. Lektionerna sker i paddocken. Vi rider också ut vid ett/flera tillfällen under terminen.

    Nya elever är varmt välkomna att kontakta oss för mer information! Vi kommer att öppna för några fler platser till hösten.

Priser våren 2021

Hästskötarkurs - 12 ggr

60 min - max 4 elever

3 600 kr

Kombinerad kurs - 12 ggr

60 min - max 4 elever 

3 600 kr

Ridkurs - 12 ggr

50 min

3360 kr