Utbud

TJÄNSTER


Privatlektion 

FREDAGAR

Vill du börja rida för mig och har egen häst rekommenderar jag att börja med en extra lång privatlektion. Lektionen pågår i 90 minuter och en grundlig analys av ekipaget görs. 

Oavsett nivå eller mål med din ridning görs en genomgång av hästens muskulatur, utrustning, hull och kondition. Ryttarens sits, teknik och hästens utbildningsnivå.

Fundera gärna över vilket upplägg på vidare träning som passar dig.  Ett bra alternativ är att fortsätta rida i någon av mina mindre grupper. Kontinuitet är att rekommendera, rid hellre i mindre grupp ofta än ensam mer sällan. 

Lektionstider för privatlektion och delad lektion finns i onlinebokning varje fredag. 


Grupplektioner

MÅNDAGAR

Varje måndag kl 18.00 och 19.00 finns drop in lektioner i grupp att boka för dig som vill utveckla din ridning på välutbildade hästar i små grupper om högst fyra elever. Dessa lektioner finns alltid i onlinebokningen och du kan enkelt se lediga tider, boka och av/omboka. 


Denna häst har en viss osymmetri i muskulaturen och ser sned ut. I ridning kan detta skapa både små och stora problem. Att bli medveten om sin hästs kropp kombinerat med en duktig tränare går detta att påverka med mycket goda resultat i form av träning både från marken och uppsuttet.